Hem  
  Om Oss  
  Teamet  
  Tjänster  
  Kontakta Oss  
  Länk  
  Client Nyheter  
  HPC Nyheter  
Välkommen till High Profiles globala värld!


Välkommen till High Profiles globala värld! Oavsett om du är en professionell fotbollsspelare som vill spela professionell fotboll i England, en utländsk fotbollsklubb som behöver ha en Englandsbaserad agent eller en utländsk sportagentur som vill veta mer om vårt företag, ni är alla välkomna till vår hemsida.

High Profile är proffsen som tar hand om proffsen. High Profile representerar professionella fotbollsspelare och assisterar med alla aspekter av spelarens behov och aktiviteter utanför planen.

Fotbollsagenturen High Profile är baserad i sydöstra England och dess nyckelpersonal består av följande fyra direktörer:

David Howells, före detta Premier League-spelare som har spelat mer än 300 matcher för Tottenham Hotspur;

Terry Harvey, företagets verkställande direktör med stor erfarenhet av fotbollsindustrin som coach, konsult samt direktör för en ungdomsakademi;

Jonathan Craig, affärsjurist och av FA auktoriserad fotbollsagent; och

Laird Budge, coach och chef för ett utvecklingsprogram för fotbollsungdomar. Tillsammans täcker High Profiles direktörsteam alla aspekter av en professionell fotbollsspelares behov.

En su conjunto, el equipo directivo de High Profile cubre todos los aspectos de las necesidades del jugador profesional.

Om du vill veta mer om High Profile, tveka inte att kontakta oss. Våra individuella kontaktuppgifter hittar du här och vår kontaktsida hittar du här

För utländska fotbollsspelare som vill spela i England, här kan ni hitta information om kvalificering för arbetstillstånd i England och ansökningsprocessen ansökningsprocessen.

Tack från oss alla på High Profile för att du besöker vår hemsida och vi ser fram emot att få hjälpa till!High Profile is a trading style of High Profile Contacts Limited
(CRN 06427354). Administration Office: Mandalay, Lawday Place Lane,
Farnham, Surrey GU9 0BT United Kingdom.

Registered Office is situated at: Office 404, 4th Floor, Albany House,
324-326 Regent Street, London W1B 3HH United Kingdom.


UK VAT No: 807 7293 12
 
 
 
 
© High Profile Contacts Limited 2015 - All Rights Reserved